SEASUNSALSA Academy weekend – BACHATA sa Gaby i Estefy, 25. i 26.02.2017.

seasunsalsa_academy_facebook_workshop4

SEASUNSALSA Academy weekend sa salsom je definitivno zagrijao hladne dane, a još topliji val nam stiže u veljači i to s Academy weekendom #4 uz BACHATU sa iznimno talentiranim Gaby i Estefy, također iz Španjolske.

Španjolska, kraljica plesne kulture, kolijevka bolera, jednog od osnovnih sastojaka današnje salse, bachate i ostalih plesova, vatrena i temperamentna – takva nam ponovno stiže u goste u strastvenom spoju s Dominikanskom Republikom, spoju koji nam je dao bachatu kakvu danas znamo…

RASPORED RADIONICA
*Podsjećamo – radionice nisu namjenjene potpunim početnicima!

Mislili ste da znate sve o bachati? Razmislite još jednom! Ova vikend radionica otvara vrata prema nekim sasvim novim vidicima. Gaby i Estefy će u 5 radionica pokušati objasniti razliku između različitih stilova bachate, kako ih prepoznati, interpretirati, prilagoditi kombinacije i vlastiti styling glazbi i uz to se odlično zabaviti. Sensual, urban, Dominican, glazba, beat, osmijeh, osjećaj samo je dio terminologije za ovaj vikend – pridružite nam se i učite!

 

seasunsalsa_academy_facebook_schedule_weekend4_1800

/VAŽNO/ CIJENE I NAČIN PRIJAVE
*Radi bolje kvalitete radionica, broj mjesta je ograničen!
*Prijave za radionicu se primaju isključivo putem FORME – http://bit.ly/2dDJDWS
*Garancija mjesta moguća je isključivo UPLATOM prema podacima u prijavnici nakon koje ćete primiti mail sa podacima i idućim koracima.
*Preporučamo dobro PROČITATI FORMU! 😉

I pridružite nam se jer svi su ludi za bachatom pa zato BACHATEATE tu tambien! 😉

Vidimo se na plesnom podiju!

Komentiraj