PLESOM DO OSMIJEHA 2012. – HUMANITARNA BOŽIĆNA SALSA VEČER

pokloni

Dragi naši!

Bilo je potrebno dva tjedna da shvatimo što se to zapravo dogodilo u petak, 14.12. u Gastro Globusu na Humanitarnom Božićnom partiju. No, sada hladne glave, toplog i punog srca možemo bez pretjerivanja reći da ste nadmašili sami sebe. Da Vi!

Plesači iz cijele Hrvatske, plesači iz raznih plesnih klubova iz Zagreba okolice i cijele Hrvatske. Čak možemo reći da tih 7 sati koji su prošli ekstremno brzo nisu postojali gradovi, klubovi, niti stilovi plesa, postojali ste samo Vi, vedri i nasmijani pozitivni ljudi, plesači okupljeni na jednom mjestu sa jednim ciljem! Zabaviti se i pritom pomoći! Bili ste nevjerovatni, napunili ste naša, a vjerujemo i vlastita srca toplinom i ljubavlju u ovo predblagdansko doba!

Više od 500 plesača iz Zagreba i cijele Hrvatske plesalo je na Humanitarnom Božićnom partiju! Toliko smijeha, veselja, plesa, pozitivnih misli i ljudi na jednom mjestu, a sve u cilju sakupljanja sredstava za bolesnu djecu. Istinski vjerujemo da ste se zabavili i naplesali te napunili svoje srce toplinom jer naša srca, a i srca djece za koju smo skupljali sredstva definitivno jeste.

Zahvaljujući svim poklonima koje ste donijeli za tombolu, te Vašim prilozima i kupnjom ulaznica do sada smo ostvarili rekordan iznos prikupljenih sredstava. Nakon plaćanja svih organizacijskih troškova prikupljeno je 10.750,00kn. Tom iznosu klub Los Mamberos će pridodati 11.000,00kn, a posebno zahvaljujemo uplati u iznosu od 2.250,00kn od Sande Trtinjak. Dakle, sakupljeno je ukupno 24.000,00kn!!! Sredstva će biti raspodijeljena u humanitarne svrhe na sljedeći način:

  1. UDRUGA DEBRA –  10.000,00kn
  2. UDRUGA HRABRA DJECA – za djecu oboljelu od cerebralne paralize – 10.000,00kn
  3. OBITELJ Andričić iz okolice Zagreba – 1.500,00kn
  4. OBITELJ – 1.500,00kn (Identiteti korisnika pomoći su skiveni, jer je obitelj zamolila da ih ne izlažemo dodatnoj društvenoj stigmi posebno radi zaštite djece)
  5. DJEČJA BOLNICA “BISTRA” – 1.000,00kn

Osim novčane donacije, djeci su, uz igračke, odjeću i slične potrepštine, darovani i prikladni pokloni koji su ostali od tombole.

Hvala Vam svim od srca na veličanstvenom odazivu, hvala Vam na donesenim poklonima, donacijama, poklon bonovima, hvala Vam na veselju! Hvala svim plesnim školama  koje su na bilo kakav način sudjelovale i pripomogle. U ovo vrijeme darivanja otvorili ste svoja srca i kupovinom tombole te dolaskom na Božićni party pomogli u sakupljanju sredstava…i to kakvih! Iako je za ovu djecu i ova svota samo kap u moru onoga što trebaju i zaslužuju, istinski vjerujemo da smo im barem malo pomogli i olakšali uvjete te kvalitetu života. A njihovi osmijesi naša su nagrada!

Od sveg srca plesni klub Los Mamberos želi Vam Čestit i blagoslovljen Božić te puno sreće zdravlja, ljubavi i uspjeha u Novoj 2013.!

Mamberos Team

Debra i Hrabra Djeca 2013

One thought on “PLESOM DO OSMIJEHA 2012. – HUMANITARNA BOŽIĆNA SALSA VEČER

  1. Pingback: ¿Quiers bailar? | Blog about it!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s