PUTUJMO ZAJEDNO!

6. LATINA ISTRIANA i 5. SALSA CONGRESS SLOVENIA

Dragi naši plesači, kao što smo i najavili na početku sezone, putovanja, radionica i vrhunskog plesa u ovoj godini neće nedostajati. Nakon izvrsnog provoda u Sarajevu koji je organizirano pohodilo više od 100 plesača iz Hrvatske jako se veselimo sljedećim putovanjima- Salsa Congress u Rogaškoj i posebice Latina Istriana u Puli.

6. LATINA ISTRIANA, 05-07.03., Pula –  BESPLATNA RADIONICA SALSE

Ovu besplatnu radionicu salse već šestu godinu za redom organizira PC Studio iz Pule pod vodstvom Rosemarie Miletić i Fabrisa Radina. Namijenjena je novim plesačima salse, no isto tako i već dugogodišnjim salserosima. Naravno, pored radionica, imat ćete priliku plesati do ranih jutarnjih sati na partyu u petak i subotu uz show program. Pozvani instruktori dolaze iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.
Odlazak na radionicu svakako preporučamo, jer pored izvrsnih besplatnih satova salse, imat ćete priliku osjetiti iskrenu i veselu dobrodošlicu domaćina, te ćete se zagarantirano odlično provesti.

SMJEŠTAJ

Organizatori su dogovorili vrlo prihvatljivu cijenu smještaja u hotelu sa doručkom po 140kn/osobi. Kako je smještaj dogovoren za određen broj ljudi, molimo sve zainteresirane da se jave što prije.

PRIJEVOZ

Ukoliko se javi dovoljan broj zainteresiranih, a sigurni smo da hoće, organizirat ćemo prijevoz autobusom u petak iza 16h, te povratak u nedjelju iza radionica. Detaljnije informacije ćemo uskoro objaviti.

Za rezervacije smještaja i prijevoza, slobodno se javite Danieli na:
M. 099 232 60 68
@ daniela.trtinjak@salsa-adria.hr

Detaljnije informacije o samoj radionici možete saznati na http://www.plesnistudio.hr.

5. SALSA CONGRESS, 12-14.03.2010., ROGAŠKA SLATINA

Nakon ludog provoda u Puli, nastavit ćemo sa tulumima do jutra u Rogaškoj, no ovaj put ne samo na plesnom podiju već i u SPA zoni. Da, da..dobro ste pročitali..na ovom festivalu imate jedinstvenu priliku kombinirati plesne i wellness sadržaje! Postoji li bolje?!
Festival organizira plesna škola Rolly iz Maribora pod vodstvom Branka Padjena. Već petu godinu za redom ovaj festival okuplja poznate svjetske instruktore te instruktore iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Ono po čemu je ovaj festival popularan je da na njemu, osim salse i ostalih karipskih plesova, možete učiti i razne druge plesove poput Latinotona, Argentinskog tanga, Stepa, Swinga, društvenih plesova i trbušnog plesa.
U svakom slučaju, definitivno preporučamo kongres svima onima koji se stvarno žele opustiti, zabaviti i naučiti nešto novo. Uostalom, Rogaška je svega 80km od Zagreba i šteta bi bilo propustiti ovaj kongres koji iz godine u godinu raste u broju i po kvaliteti.

ALL INCLUSIVE EKSKLUZIVNA PONUDA!

Do sad ste se već sigurno odlučili nam se pridružiti, pa za Vas imamo i specijalno iznenađenje u obliku popusta koje smo dobili od organizatora. Cijena paketa je 150eur, a uključuje (pazi sad!):

 • Full pass sa 45 sati radionica u dva dana
 • 3 partya sa show programom
 • Smještaj za 2 noći sa polupansionom
 • Termalni bazeni
 • Saune
 • Iznenađenje!

PRIJEVOZ

Prijevoz nije uključen u cijenu. Broj paket je ograničen, pa budite brzi.

Za rezervaciju paketa slobodno se javite Danieli na:
M. 099 232 60 68
@ daniela.trtinjak@salsa-adria.hr

Detaljnije informacije o samom festivalu možete saznati na http://www.salsacongress.info

Uživajte i nadamo se da se vidimo u što većem broju u Laškom!

SARAJEVO SALSA CONGRESS, 22-24. siječanj 2010

Prvi od kongresa u 2010. godini koji vam definitivno preporučamo za posjetiti je salsa kongres u Sarajevu koji se dešava tijekom vikenda 22-24.01.2010. Dovoljno je navesti samo par činjenica i odmah ćete odlučiti poći s nama. Susjedni nam je festival, pristupačan je i zabavan, čemu će doprinijeti i pozvani instruktori i  na kraju krajeva pa i mi ćemo biti tamote zabava neće izostati. Ne razmišljajte previše, sasvim je jednostavno – to je Sarajevo!

PREDBILJEŽBE I UPLATE

Pridružite nam se jer s plesnim klubom Los Mamberos ostvarujete poseban popust na grupne passove!

CIJENA FULL PASSA za grupe do kraja 2009.: 50 Eura
CIJENA FULL PASSA za grupe u siječnju 2010.: 55 Eura

Za uplate i rezervacije se javite Dinki: dinka115@yahoo.com

SMJEŠTAJ

Što se tiče smještaja polaznika, kontakt osoba koja brine o rezervacijama grupa i osoba pojedinačno je Zoran Matić pa preporučamo da ga što prije kontaktirate:
@: accommodation.reservation@gmail.com
M: +387 61141764

PRIJEVOZ

Ukoliko bude dovoljno zainteresiranih, kao i prošle godine, organizirati će se prijevoz autobusom. S obzirom da će se ići zajedno i sa polaznicima drugih salsa škola, uopće ne sumnjamo u brojnost. No nemojte čekati konačnu vijest o prijevozu već se prijavite! Možda još samo vi falite da se popuni autobus! 😉
Informacije o samom kongresu možete naći na službenoj stranici kongresa – www.sarajevosalsa.com. Idemo u Sarajevo 😉

LM Team

ARHIVA

5. FANTA SALSA FESTIVAL – SOFIJA, BUGARSKA

Dragi salserosi!

Zadovoljstvo nam je najaviti da imamo još jednu poslasticu za preporučiti – salsa festival u Sofiji! Agencija Media turist se potrudila organizirati put, i ukoliko ste zainteresirani, javite se direktno agenciji:

Mediaturist, Zrinjevac 17,
HR-10 000 Zagreb, Croatia
Tel./Fax. +385 1/4873 128, 4922 056

A detalji puta su sljedeći:

 

07.05.     ZAGREB
Polazak s autobusnog kolodvora u 23,00 h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Srbije za Bugarsku.

08.05.      ZAGREB – SOFIJA
Dolazak u Sofiju oko podneva. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i šetnju gradom.
Navečer odlazak na otvorenje SALSA KONGRESA.

09.05.    SOFIJA
Doručak. Odlazak na salsa  radionice. Navečer Show program i party.

10.05.    SOFIJA
Doručak.  Odjava iz soba. Radionice. Navečer odlazak na završni  party.

11.05.    SOFIJA  – ZAGREB
Ostanak na partiju do 04,00 h ujutro  kada krećemo za Zagreb.

Dolazak  u  Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

30 PAX

1.290,00 KN

40 PAX

1.190,00  KN

U cijenu aranžmana je uključeno:
– prijevoz turističkim autobusom
– smještaj u hotelu Elate Plaza  3* u Sofiji na bazi 2 noćenja s doručkom
– organizacija programa
*****nadoplata za 2 polupansiona 80,00 kuna

CIJENA ARANŽANA PO OSOBI:

30 PAX

1.080,00 KN

40 PAX

990,00 KN

U cijenu aranžmana je uključeno:
– prijevoz turističkim autobusom
– smještaj u Hostelu (smještaj u višekrevetnim sobama) na bazi 2 noćenja s doručkom
– organizacija programa

Lokacije vezane uz kongres

Party Center 4 km (svi partiji  23,00 -03,00 h)
111, Tzarigradsko Shose blvd

Svi partiji se održavaju  u Party Center  4 km , dok se show nastupi održavaju u University hall – u.

Universiada Hall   (svi show nastupi  21,00 – 23,00 h)
Shipchenski Prohod Blvd. 2

Napomena: cijena ne uključuje ulaznicu za Salsa kongres, ulaznice u kulturno povijesne spomenike, kao i troškove osobne potrošnje.

U slučaju promjene kalkulativnih elemenata zadržavaju pravo promjene cijene.

SALUDOS!

 

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA SALSA KONGRES, LAŠKO-CELJE 2009!
20% popusta na FULL PASS

06-08. March 2009. http://www.salsacongress.info

 

Cijenjeni plesači,

nakon izvrsnog provoda u Sarajevu koji je organizirano pohodilo više od 50 naših članova, te još oko 40 plesača iz Hrvatske, veselimo se sljedećim putovanjima – salsa festivalu Candela u Karlsruhe, Njemačka, te posebice Salsa Congress-u u Laškom u organizaciji plesne škole Rolly.

O festivalu u Karlsruhe-u ste već mogli pročitati na našim stranicama, a ovdje Vam predstavljamo Salsa Congress u Laškom.

KRATKO O KONGRESU

Prvi put smo na Salsa Congressu-u organizaciji škole Rolly bili dok se još održavao u Rogaškoj Slatini. Od tada, pa do prošlogodišnjeg izdanja na kojem smo učestvovali i kao instruktori dosta se promijenilo. Festival je narastao, no istovremeno zadržao familijarnu i toplu atmosferu koju zasigurno potpomažu sljedeći faktori:

 1. uključivanje kako stranih, poznatih , tako i domaćih “good-with-people” instruktora, te instruktora u regiji
 2. odabir lokacije – zdravilišće Laško je izvrstan odabir jer u zimskim mjesecima kad se odvija ovaj festival nudi dodatne wellness sadržaje za osvježenje i opuštanje duha i tijela
 3. After POOL party – OVO JE POSEBNO dobro!

Kao što smo napomenuli, prošle godine smo i sami bili počašćeni pozivom domaćina. Domaćini su bili ljubazni i sve je bilo na nivou i tip-top. Da, priznajemo, iskoristili smo SPA koji je uključen u cjenik sobe ako se odlučite na neke od hotela u ponudi na stranicama kongresa.

U svakom slučaju, definitivno preporučujemo kongres svima onima koji se stvarno žele opustiti i zabaviti te nisu extra prezahtjevni u očekivanju od radionica. Uostalom, Laško nam je svima vrlo blizu i šteta bi bilo propustiti ovaj kongres koji iz godine u godinu raste u broju i po kvaliteti. Nemojte se poslije gristi kad vidite slike lude ekipe 😉

EKSKLUZIVNA PONUDA

Do sad ste se već sigurno odlučili nam se pridružiti, pa za Vas imamo i specijalno iznenađenje u obliku popusta koje smo dobili od organizatora.

POPUST NA FULL PASS: 20% popusta !

(Popust vrijedi za grupu od min 10 osoba)

Za uplate kontaktirajte direktno Dadu na: dadocavar@gmail.com ili iznimno na mob. 098/ 848-979.

Što se tiče rezervacije hotela, preporučujumo rezervaciju sobe u zdravilišću jer ćete za cijenu od 50Eur po osobi dobiti sobu s polupansionom te sve dodatne wellnes pogodnosti koje ćete znati cijeniti nakon napornog plesanja i radionica ili prije partija.

Uživajte i nadamo se da se vidimo u što većem broju u Laškom!

Vlad

ORGANIZIRAN PUT I SMJEŠTAJ ZA SARAJEVO SALSA KONGRES!

Pozdrav svima! U suradnji s partnerom Mediaturistom dogovoren je organizirani prijevoz do Sarajeva i jeftini smještaj u izvrsnom hotelu s 4* za polaznike Sarajevo salsa kongresa (raniji tekst niže na stranici)! Hotel je vrlo blizu lokacija u kojima se održava program kongresa. Detalje ponude pričitajte niže. Još je preostalo 9 slobodnih mjesta do popune kapaciteta pa stoga rezervirajte svoje mjesto što prije.

23.01.09.  (petak)  ZAGREB – SARAJEVO

Polazak u 7,30 sa mjesta prema dogovoru. Vožnja autocestom prema Slavonskom Brodu, te dalje prema Sarajevu.  Po dolasku smještaj u sobe. Kraći odmor. Odlazak na radionice i  party. Povratak u hotel, noćenje.

24.01.09.  ( subota) SARAJEVO

Doručak. Radionice i party. Noćenje.

25.01.09. (nedjelja) SARAJEVO  – ZAGREB

Doručak. Odjava iz soba. Odlazak na radionice. Povratak za Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA na bazi 35 osoba:  765,00 kn

U slučaju promjene kalkulativnih elemenata Mediaturist zadržava pravo promjene cijene.

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz autobusom
 • smještaj u hotelu s 4*  na bazi  2 noćenja sa doručkom  (Hotel HAYAT)
 • jamčevina

Bez doručka :  – 75,00 kn

Napomena: cijena ne uključuje ulaznicu za Salsa kongres, ulaznice u kulturno povijesne spomenike, kao i troškove osobne potrošnje.

Prijave kod Milija (098/404-353) ili Dade (dadocavar@gmail.com ili iznimno na mob. 098/ 848-979) radi prethodne provjere raspoloživih mjesta, dok potom uplatu svaki putnik osobno obavlja kod organizatora – Mediaturist. Konačne uplate do 10.01.2009.

Mediaturist, Zrinjevac 17,

HR-10 000 Zagreb, Croatia

Tel./Fax. +385 1/4873 128, 4922 056

SALUDOS!

Los Mamberos Team

SARAJEVO SALSA KONGRES,  23-25.01.2009., SARAJEVO, BiH

Jedan od kongresa kojem se posebno veselimo je onaj u Sarajevu kojeg organizira PK Romantik iz Sarajeva. Osim [to smo tamo gostujući instruktori na kongresu, za Sarajevo i Jahorinu nas vežu lijepe uspomene koje ćemo za mjesec dana obnoviti. Kako smatramo da bi ovo mogao biti jedan lijepo organiziran i simpatičan kongres zajedno s organizatorima kongresa dogovorili smo i posebne popuste za grupu polaznika preko kluba “Los Mamberos“.

 • CIJENA FULL PASSA do kraja 2008: 50 Eura
 • CIJENA FULL PASSA u 1-om mjesecu 2009: 60 Eura

Što se tiče smještaja polaznika, organizatori su nam dali kontakt osobe koja brine o rezervacijama grupa i osoba pojedinačno te preporučamo da je što prije kontaktirate:

Edina Lubarda

e-mail: edinalubarda@hotmail.com

Tel: +387 62 37 51 15

Za uplate za festival kontaktirajte direktno Dadu na: dadocavar@gmail.com ili iznimno na mob. 098/ 848-979.

Za sve dodatne informacije preporučamo stranice SARAJEVO SALSA KONGRESA.

U sljedećem “javljanju” napišemo Vam detalje o mjestima gdje još idemo i kao instruktori i kao polaznici: Laško, Zurich …

SALUDOS!

Vlad

CANDELA SALSA FESTIVAL, 12-15.02.2009.,  KARLSRUHE, NJEMAČKA

Kao prvi od festivala u ovoj novoj rubrici spomenuti ću Candela Salsa Festival kojem će iduće godine u veljači biti treća godina kako se organizira. Tim Los Mamberosa (Dinka, Dado, Daniela i ja) posjetio je ovaj lijepi i topli festival u veljači 2008 i mogu reći da smo se izvrsni proveli dijelom zbog izvrsnog lineup-a instruktora i dijelom zbog gostoljubivosti domaćina. Kad smo već kod domaćina, festival organiziraju Miguel i Dejzi. Dejzi je “naša” splićanka koja sada živi u Njemačkoj i tim više je nekako gušt doći gore jer imamo osjećaj da ako što zapne možemo se obratiti “svome” 😉

Da ne bi ostalo samo na rekla-kazala, i ove godine ćemo posjetiti festival i dobro se zabaviti, a sa organizatorima smo dogovorili i posebne popuste te dodatne pogodnosti za salserose iz Hrvatske!

 • CIJENA FULL PASSA: 99 Eura (<10 osoba) ili 95 Eura (> 10 osoba)(redovna cijena od 129-159 Eura)
 • mogućnost organizacije prijevoza za grupu ljudi na relaciji Stutgart-Karlsruhe

K tome, napomenuli bi i sljedeće pogodnosti i posebnosti:

 • popust u hotelu 4* (koji je vrlo blizu festivalskih događanja)
 • top line up instruktora

Bolje ne može. Cijena dvokrevetne sobe u Renaissance Hotelu je 79 eura (doručak uključen). Redovna cijena za hotel je 120 Eura, dakle isplati se itekako. Za uplate za festival te rezervaciju hotela kontaktirajte direktno Dadu na: dadocavar@gmail.com ili iznimno na mob. 098/ 848-979. Mi smo naše avio karte kupili preko German Wings-a direktno za Stuttgart. Vjerovatno ima još jeftinih karata pa preporučamo da si rezervirate karte na vrijeme! Mi smo naše rezervirali za polazak petak 13.02. , povratak ponedjeljak 16.02.2009. i trenutno nas ima 4!

Za sve dodatne informacije preporučamo stranice CANDELA SALSA FESTIVALA te informacije na Salsa Croatia portalu.

U sljedećem “javljanju” napišemo Vam detalje o mjestima gdje još idemo i kao instruktori i kao polaznici: Sarajevo, Laško, Zurich …

SALUDOS!

Vlad

5 thoughts on “PUTUJMO ZAJEDNO!

 1. Pingback: Preporučamo - Candela Salsa Festival! « Mamberos Café!

 2. Pingback: Party u subotu 20.12 i Sarajevo Salsa Kongres!!! « Mamberos Café!

 3. Pingback: Novosti - organiziran prijevoz i smještaj za Sarajevo! « Mamberos Café!

 4. Pingback: Preporučujemo - Salsa Congress Laško 2009! « Mamberos Café!

 5. Pingback: 6. LATINA ISTRIANA i 5. SALSA CONGRESS SLOVENIA « Mamberos Café!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s