PLESOM DO OSMIJEHA 2020. – online izdanje!

Dragi naši plesači, nemoguće je zaobići i ne spomenuti trenutnu situaciju, ali nećemo se na tome zadržavati… Pa bilo kako bilo, mi ćemo se družiti i ove godine, samo virtualno!
Vođeni istom misli kao i svake godine, da – zajedno možemo više, predstavljamo vam online izdanje našeg “Plesom do osmijeha” i nadamo se da će se i zaplesati, pored svega, to nam je i želja!
I ovoga puta, udruženi za pomoć, pripremili smo vam zanimljive sadržaje, kojih ćete i sami biti dio. Ne sumnjamo da će se isplatiti. Pa krenimo! 😉

CILJ – okupiti se pa makar i virtualno, na jednom zajedničkom mjestu, mjestu druženja, dobre glazbe i virtualnog plesa, i iako u nemogućnosti bliskog susreta, ono što je najvažnije – skupiti sredstva i ne propustiti priliku usrećiti potrebite u Božićno vrijeme!!!

SADRŽAJ I PROGRAM – zamislili smo sve kao jedan skup zanimljivih javljanja i reportaža iz cijele Hrvatske, upoznavanje sa plesnim školama i njihovim aktivnostima u ovo vrijeme, dj glazba uživo domaćih i inozemnih gostiju, pokoja anketa ili nagradna igra te online radionice hrvatskih instruktora.

GDJE? – selimo se u virtualni svijet…zabavni dio sadržaja puštat će se putem Los Mamberos Facebook stranice i Eventa.

KADA? – kako bismo si uljepšali ovo tmurno vrijeme, sadržaj ćemo puštati na tjednoj bazi, svaki put nešto novo i zanimljivo, do subote, 19.12. kada bismo imali završnicu online druženja. Vjerujemo da će se i zaplesati jer plešemo za nečiji osmijeh! 🙂

KAKO SUDJELOVATI?
U tri jednostavna koraka:

➤ 1. već od danas 𝗱𝗼𝗻𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶 𝟱𝟬𝗸𝗻 za CF Croatia i Korak naprijed za Ivana na:

PK LOS MAMBEROS
RBA BANKA
IBAN: HR3024840081103041711
SVRHA: Plesom do osmijeha
*navesti ime i prezime

➤ 2. poslati mail sa 𝗽𝗼𝘁𝘃𝗿𝗱𝗼𝗺 𝗱𝗼𝗻𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲 na: daniela@mamberos.com
kako biste dobili pristup linku i…
➤ 3. 𝗽𝗿𝗶𝘀𝘁𝘂𝗽𝗶𝘁𝗶 online paketu od čak 𝟯𝗵 𝗲𝗱𝘂𝗸𝗮𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼𝗴 𝘀𝗮𝗱𝗿𝘇̌𝗮𝗷𝗮 i zabaviti se!

Budući nema naplate ulaza, licitacija, tombole… zajedno sa našim domaćim instruktorima pripremili smo za vas paket online radionica i korisnih plesnih savjeta kako biste uz donacije, kojima zajedno pomažemo, mogli uživati u kvalitetnom edukativnom materijalu i tako ponijeli sa sobom mali suvenir s ovogodišnjeg online eventa 🙂 Na taj način ne samo da 𝗰̌𝗶𝗻𝗶𝗺𝗼 𝗱𝗼𝗯𝗿𝗼 𝗱𝗷𝗲𝗹𝗼, već i podupiremo domaću plesnu scenu koja je pokazala da ima potencijala 💞

Pridružite nam se, ne propustimo priliku pomoći i ovog Božića!

OD SRCA HVALA!!! 💗

Dragi naši humanitarci, nema ljepšeg trenutka nego svoje želje ostvariti baš u vrijeme Božića. Time smo zaista ispunili svoja očekivanja i namjere – ništa nas nije spriječilo u druženju, okupljanju, širenju veselja i konačno, DARIVANJU! Tako smo ovim online izdanjem zajedno sakupili 11.600kn te se CF Croatia i malom Ivanu doniralo svakome po 5.800kn!!! .Unatoč čudnim i teškim vremenima, našli ste volje, vremena i snage za podršku, sudjelovanje, ljubav… Od srca vam svima HVALA na tome! Čvrsto se nadamo ponovnom “živom” okupljanju u najvećem broju do sada iduće godine!

Zajedno možemo više!

Vaši Mamberosi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s