PLESOM DO OSMIJEHA 2013. – HUMANITARNA BOŽIĆNA SALSA VEČER

HUMANITARKA_FACEBOOK

S velikim ponosom objavljujemo da su plesači još jednom pokazali da imaju veliko srce – tj., već petu godinu zaredom od kad se akcija PLESOM DO OSMIJEHA održava! Više od 700 plesača je posjetilo ovu plemenitu humanitarnu akciju i svojim doprinosima donijeli osmjeh na lice djeci za koju je humanitarna akcija i namijenjena! Dakle, i ove godine smo napravili svojevrsni rekord akcije!

Sad kad smo se malo zbrojili, slike objavili online i propisno naspavali napokon možemo podijeliti rezultate ove naše zajedničke akcije. Kad kažemo zajedničke, uz rizik da se ponavljamo, odmah moramo spomenuti da sve napravljeno ne bi bilo moguće bez VAS, dobronamjernih ljudi koji ste usprkos raznim obvezama uspjeli naći dovoljno vremena i pridružiti se plemenitom cilju darivanja – jer zar nije to i smisao života?

Da se podsjetimo – s nama i Zagrebu su bili plesači iz Beograda, Karlovca, Pule, Rijeke, Splita, naravno, Zagreba te ostalih krajeva lijepe naše, a u srcu i duhu i plesači iz Francuske koji su svojom donacijom pokazali koliko je ovaj naš plesni svijet povezan.

Zahvaljujući svim poklonima koje ste donijeli za tombolu, Vašim prilozima, licitacijom plesača i kupnjom ulaznica, do sada smo ostvarili rekordan iznos prikupljenih sredstava. Nakon plaćanja svih organizacijskih troškova prikupljeno je 18.500,00kn! Tom iznosu klub Los Mamberos će pridodati 13.000,00kn, a posebno zahvaljujemo uplati u iznosu od 600Eur već spomenutih salserosa iz Francuske! Dakle, sakupljeno je ukupno 31.500,00kn!!! Zaista izvrstan rezultat! Sredstva će biti raspodijeljena u humanitarne svrhe na sljedeći način:

  1. Udruga Krijesnica – 10.500,00kn, za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima
  2. Udruga Zvončići – 10.500,00kn, za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju
  3. Udruga Mali Zmaj – 10.500,00kn, za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece i njihovih obitelji

Kao i prošle godine, zahvaljujemo Vam svima od srca na veličanstvenom odazivu, hvala Vam na donesenim poklonima, donacijama, poklon bonovima, hvala Vam na veselju! Hvala svim plesnim školama  koje su na bilo kakav način sudjelovale i pripomogle. Zahvaljujemo našim sponzorima i partnerima BRUGAL-u Hrvatska i restoranu GASTRO GLOBUS, našem dragom gostu iz Londona DJ Osey-u, zahvaljujemo svim plesnim grupama i plesačima (Fast Forward, Back 2 Swing, Beata i Gabriel), cipelama Allegra i Sport JT, našem dobrom duhu partija i izvrsnom umjetniku Hrvoju Puškariću te svima ostalima. U ovo vrijeme darivanja otvorili ste svoja srca. Iako je za ovu djecu i ova svota samo kap u moru onoga što trebaju i zaslužuju, istinski vjerujemo da smo im barem malo pomogli i olakšali uvjete te kvalitetu života. A njihovi osmijesi naša su nagrada!

Od sveg srca plesni klub Los Mamberos želi Vam Čestit i blagoslovljen Božić te puno sreće zdravlja, ljubavi i uspjeha u Novoj 2014.!

GALERIJA SLIKA PLESOM DO OSMIJEHA 2013 – 1

GALERIJA SLIKA PLESOM DO OSMIJEHA 2013 – 2

One thought on “PLESOM DO OSMIJEHA 2013. – HUMANITARNA BOŽIĆNA SALSA VEČER

  1. Pingback: DO SAD NAJBOLJI USPJEH HUMANITARNE AKCIJE PLESOM DO OSMIJEHA! | Mamberos Café!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s