PLESOM DO OSMIJEHA 2011 – HUMANITARNA BOŽIĆNA SALSA VEČER

Dragi naši humanitarci,

nadamo se da ste se dobro zabavili i naplesali u blagdanskom ozračju u Gradskoj Kavani. Obogatili ste prekrasan prostor pjesmom, plesom i dobrim vibracijama, a humanitarnom akcijom stavili krunu na sve!

Ovim putem Vam PK LOS MAMBEROS od srca još jednom svima zahvaljuje na tako krasnom odazivu i aktivnom sudjelovanju što u programu, što u zaista prekrasnim darovima koje ste priložili za tombolu te na kupnji same tombole! Bilo je predivno vidjeti kako ste radosno kupovali srećke i još radosnije se veselili  izvučenom poklončiću! Neki su čak i profitirali, jer prisjetimo se, bilo je i vrlo vrijednih srećki naših dragih partnera!

Zahvaljujući svim poklonima koje ste donijeli za tombolu, te vašim prilozima za ulaznice i tombolu uspjeli smo prikupiti preko 6.000kn! Dakle, ukupno smo skupili 22.500,00kn! (15.000kn PK LOS MAMBEROS, 6000kn od tombole, 1500kn Sanda Trtinjak) koje ćemo podijeliti na sljedeći način:

1. DJEČJE SELO LEKENIK – 14.500,00kn

2. AUTONOMNA ŽENSKA KUĆA ZAGREB – 2.000,00kn

3. HRVATSKI CRVENI KRIŽ – 3.000,00kn

4. BESKUĆNICI – 3.000,00kn

Osim novčane donacije, djeci su, uz igračke, odjeću i slične potrepštine, darovani i prikladni pokloni koji su ostali od tombole.

Drago nam je da je akcija na sve pozitivno djelovala i potakla vas na darivanje onima kojima je to najpotrebnije! 🙂

Mi ćemo i dalje nastaviti sa svojim humanitarnim radom te se nadamo da ćemo i ubuduće imati vašu podršku jer darivati je zaista prekrasno!
Hvala vam što ste sudjelovanjem u ovoj akciji izmamili osmijeh na lica i učinili ovaj Božić posebnim onima kojima je to sad najpotrebnije.

Dijeljenje, međusobno poštivanje, ljubav i osmijeh je ono što želimo najviše sebi i Vama u idućoj godini, pa s tim mislima ostavljamo 2011. iza sebe i veselo i spremno koračamo u 2012-u.!

SRETNO!

Vaši Mamberosi

P.S. slike sa humanitarke možete pogledati na Los Mamberos Page-u

Prijatelji humanitarke:

BUENA VISTA CLUB ZAGREB
CUBA DANZA & CORAZON, Zagreb
PC FEVER, Zagreb
PC STUDIO, Pula
PC SALSA, Zagreb
SALSA SESVETE
SALSOTECA, Zagreb
TEQUILA MOSQUITOS, Zagreb
Hvala vam! ♥

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s