CONNECTION WEEKEND sa SANJOM & DEJANOM 19.-20.03.2016

 

Connection Weekend - Dejan i Sanja

A nakon što su nam se djevojke izguštale na vikendu posvećenom samo njima, vrijeme je da vratimo i dečke u priču 😉 Tehnike vođenja i praćenja u plesu oduvijek su bile omiljena tema brojnim plesačima, a upravo je to ono s čime ćemo se baviti i to u društvu pravih stručnjaka na tom području – SANJE I DEJANA iz Niša! 🙂

Sanja i Dejan plešu od malih nogu. U svijetu standardnih i latin plesova u kojem su počeli postigli su ogroman uspjeh osvojivši brojne naslove – višestruki su državni prvaci u argentinskom tangu, standardnim plesovima, bachati te salsi. Odlikuje ih nevjerojatna karizma i uvijek originalan i zabavan pedagoški pristup na satovima, zbog čega su uvijek rado pozivani gosti na brojnim festivalima u regiji i šire. No, u to ćete se uvjeriti i sami 😉

Što možete očekivati od radionica?
Budući da je vođenje i praćenje u bachati i kizombi još uvijek jedna od gorućih tema upravo je to ono što će nam Sanja i Dejan pokušati približiti malo više. Kako elegantno voditi kroz figure, zašto nije potrebno priljubiti se uz partnera u potpunosti da bi se moglo voditi, kako zadržati pristojan razmak, a opet voditi i pratiti bez problema samo su neke od tema o kojima ćemo čuti u 2h BACHATA i 2h KIZOMBA radionica uz naravno nekoliko lijepih kombinacija koje možete isprobati već na subotnjem Back to Beseda partiju.

CIJENA FULL PASS-a: 150kn
CIJENE POJEDINAČNE RADIONICE: 50kn
PRIJAVE: info@mamberos.com

SATNICA:
SUBOTA: 20.30 – 21.30
NEDJELJA: 15:30 – 18:50

Sve naučeno na subotnjoj radionici možete odmah isprobati i na BACK 2 BESEDA PARTIJU od 22.00h, gdje je ulaz naravno besplatan.
Nastavljamo i dalje u ritmu za ples, zabavu i učenje, a Vas sve pozivamo dan nam se ponovno pridružite na partiju, jednoj ili svim radionicama.

Connection weekend je pred nama!! Idemooooo 😉

W. www.mamberos.com
M. 0992326068
@ info@mamberos.com

https://www.youtube.com/watch?v=frqebkzOYGU

CONNECTION_WEEKEND_FB_TIMELINE_851

S&D

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s