PLESOM DO OSMIJEHA – 2015 – WOOOOOOOW!!!!

Iako je glavna ideja koja nas je vodila prvi put u organizaciji ove humanitarne akcije bila ta da jedino zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom, nikada nismo mogli ni zamisliti da ćemo sedam godina kasnije postići ovakve rezultate i da će toliko vas sudjelovati u ovoj predivnoj akciji!!!!

7-ma po redu humanitarna akcija PLESOM DO OSMIJEHA je bila održana 12.12.2015 u Hypo centru i sudjelovalo je oko 900 plesača iz cijele Hrvatske i okolice te smo presretni i preponosni da svake godine možemo reći da smo oborili dosadašnji rekord i u iznosu skupljenih sredstava za Udruge i broju poklona u tomboli, broju rasplesanih i veselih ljudi…ma u svemu!!!

Zahvaljujući svim predivnim poklonim u tomboli (koji su se rasprodali u rekordnom vremenu), donacijama plesnih škola i partnera, licitaciji ulaznica za plesne kongrese i licitaciji poklon bonova, prodaji ulaznica, donaciji PK Los Mamberos u iznosu od 7.000,00kn, uplati velike donacije Sande Trtinjak iz Francuske u iznosu od 7.500,00kn te uplati Brugal Hrvatske od 7.500,00kn skupili smo, pazi sad: 52.000,00kn!!!! BRAVO MI SVI!!!!!

Prikupljene donacije ćemo raspodjeliti udrugama na sljedeći način:

  1. NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH, Pula – 13.000,00kn
  2. CRVENI NOSOVI, Zagreb – 13.000,00kn
  3. KRILA, TERAPIJSKO JAHANJE, Zagreb – 13.000,00kn
  4. ZAGREBAČKI HUMANITARCI, Zagreb – 13.000,00kn

Bilo je predivno surađivati sa svim partnerima ove akcije, instruktorima plesnih škola, izvođačima, pojedinim plesačima i ostalima, jer u svima Vama se vidio veliki entuzijazam i želja za sudjelovanjem i što većim doprinosom i na tome smo vam neizmjerno zahvalni!!! Još jednom smo pokazali i dokazali da samo zajedno možemo sve!!!!

Veliko hvala i svim plesačima i gostima na sudjelovanju i pozitivnoj energiji! Zahvaljujemo se i našim sponzorima i partnerima BRUGAL HrvatskaHypo Centru te VEMI d.o.o. Posebno hvala i DJ-evima koji su stvorili posebnu atmosferu tijekom večere: Willy-u iz Amsterdama, Alanitu i Kreši te fotografima koji se zauvijek zabilježili ove momente: Walter de Rooij, Danijel Frančišković, Miljen Chovan i Ivan Marinković!

Hvala vam svima što ste sudjelovanjem u ovoj akciji izmamili osmijeh na lica i učinili ovaj Božić posebnim onima kojima je to sad najpotrebnije.

Dijeljenje, međusobno poštivanje, ljubav i osmijeh je ono što želimo najviše sebi i Vama u idućoj godini, pa s tim mislima ostavljamo 2015-tu iza sebe i veselo i spremno koračamo u 2016-u.!

Sretno!!!!

Vaši Mamberosi!

GALERIJA PLESOM DO OSMIJEHA – 2015 – 1 

GALERIJA PLESOM DO OSMIJEHA – 2015 – 2

GALERIJA PLESOM DO OSMIJEHA – 2015 – 3

GALERIJA PLESOM DO OSMIJEHA – 2015 – 4

 

2 thoughts on “PLESOM DO OSMIJEHA – 2015 – WOOOOOOOW!!!!

  1. Bravo svaka cast 🙂

    puno srece svim prijateljima i dragim ljudima iz Mamberosa 🙂 takoder i svim ostalim nasim dragim plesacima iz Hrvatske i okolnih zemalja koji nam stalno dolaze u goste ,i upotpunjuju ovakve i druge dogadaje , puno puno lijepih dogadanja u 2016.godini na plesnim podijima i okolo njih svima Vama dragi moji Mamberosi & Co. 🙂

    Zarko Gudek

Komentiraj