Hvala na prekrasnoj sezoni / VIDIMO SE U ROVINJU!!!

Dragi naši!

Bila je ovo godina puna novosti i promjena. Sve je krenulo useljenjem u novi prostor, novi dom, sada nam već dragu i dobro poznatu Češku Besedu 🙂

Nastavili smo druženja kroz tečajeve, bezbrojne partyje petkom za odličan početak svakog dobrog vikenda, te mnoge tematske Drop In satove na kojima se uvijek radilo i učilo nešto naprednije, drugačije i novo.

Uživali smo i u seriji Drop In Especial satova s gostujućim instruktorima iz mnogih škola iz Zagreba i okolice. S nama su bili Marko & Tihana (SalSam), Max & Ru (Tequila Mosquitos), Donia (Shangas), Ramon & Josipa (Cuba, Danza y Corazon), Robi Szemesi (MuReCaS), Željko & Maja (Salsoteca), Ana Budin, Neno & Žeža (Fever), Hrvoje & Tea (PC Salsa), te Saša & Tena (Rueda.hr).

Ovim putem im se još jednom svima zahvaljujemo i veselimo se idućem susretu na plesnom podiju.

S tečajevima smo za ovu sezonu završili i to na najbolji način koji znamo, velikim zajedničkim ludim partyjem do sitnih jutarnjih sati.

Zahvaljujemo se svim našim dragim i vjernim tečajcima koji su kroz sezonu bili uz nas. S tečajevima nastavljamo u novoj sezoni na jesen, a party karavana već je na putu u Rovinj!!

Dio ekipe je već dolje, ostatak se pridružuje početkom idućeg tjedna kako bismo sve do kraja pripremili za najbolji festival dosad!!!
Mnogi od vas već su odlučili pridružiti nam se i tamo, a vi koji niste, još uvijek stignete!! Nezaboravan rasplesani godišnji uz najluđi provod i prekrasan morski štimung romantičnog Rovinja je ZAGARANTIRAN!

Sve informacije možete naći na web stranicama: Croatian Summer Salsa Festival & Summer Sensual Days

Vidimo se u Rovinju!
AY MAMAAAA, LUDILO POČINJE!!!

Pozdravljaju vas vaši Vlado & Daniela, Dado & Dinka & mala Dinkecita, Merlin & Lea, Marko & Željka, Alan i Ani 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s