POZIVAMO VAS OVAJ VIKEND NA 4RIVER SALSA KARLOVAC I 3. MINI SALSA FEST U SAMOBORU

Da je sezona druženja i plesanja startala vruće dokazuju mnogobrojni partiji i dešavanja kako kod nas tako i u bližoj nam regiji. O upravo proteklom salsa vikendu u Beogradu napisati će vam nekoliko rečenica Dado i Dinka koji su kao instruktori prošli tjedan nastupili na Salsa Motion Weekendu – renomiranom salsa dešavanju u regiji. Do tada, evo najava za sljedeća dešavanja na kojima osim učenja novih plesnih koraka možete upoznati puno raspoložene ekipe te se dobro zabaviti.

4 RIVER SALSA U KARLOVCU – 10-12.12.

Novo događanje koje najavljuje rasplesani Karlovac u ritmu salse! Raspored radionica, program dešavanja i ostale informacije možete naći na stranicama 4River Salsa Karlovac. Jedni od gostujućih instruktora su Daniela i Vlado koji će početnicima držati kubansku salsu 😉

3. MINI SALSA FEST U SAMOBORU – 12.12.

… Obzirom na količinu upita i zahtjeva koje ste nam slali, bit ću slobodan reći da samoborski salsa fest postaje jednim od najpoželjnijih mladih malih festivala u Lijepoj našoj… Ove godine pojačali smo i kvantitetu i kvalitetu instruktora i zadovoljstvo nam je objaviti da su organizatori jednog od najvećih europskih salsa festova(Rovinj) prepoznali potencijal ovog festivala, te pristali sudjelovati. Dakako, riječ je o Los Mamberosima 😉

Evo, organizatori su nas pohvalili – fala fala. A s naše strane svakako da ćemo dati sve da opravdamo navedeno. Ako bude i kuhanog vina, pa malo janjetine, vina.. ovaj…ne ne.. to je drugi event 😉 Dakle, obavezno baciti oko na stranice sa informacijama za 3. Mini Salsa Fest u Samoboru!

Evo, ekipa, bit će anm drago da se vidimo na nekom od ovih dešavanja ovaj vikend u okolici Zagreba. Također, Sarajevo salsa kongres se bliži. Već imamo dosta prijavljenih, provod je dobar, zato, nema čekanja, idemo na prijave!

Saludos!

Vlado

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s